De voordelen van flanellen beddengoed 

flanellen dekbedovertrek

Als je ’s nachts moeilijk in slaap valt of merkt dat je midden in de nacht bibberend wakker wordt, dan is het tijd om je flanellen dekbedovertrek tevoorschijn te halen. Van geld besparen tot het balanceren van je lichaamstemperatuur, hier zijn de voordelen van investeren in flanellen beddengoed dit jaar.

Duurzaam

Flanel is ontstaan ​​in de 17e eeuw en werd gebruikt om boeren te beschermen tegen barre weersomstandigheden. Flanellen beddengoed is ontworpen om de kou te weerstaan ​​en je zult snel het verschil merken als je het duurzame materiaal gaat gebruiken. Modern flanellen beddengoed biedt meer warmte dan normale lakens die je op Smulderstextiel.be kunt kopen, maar is ook licht van gewicht om ervoor te zorgen dat je je nog steeds comfortabel kunt voelen terwijl je je behaaglijk voelt. Hoewel ze licht van gewicht zijn, zorgt de extra isolatie in de platen ervoor dat ze langer meegaan dan de traditionele platen die vaak worden gebruikt.

Bespaar geld

Het in de winter vervangen van je katoenen lakens door flanellen lakens is een waardevolle investering. Flanellen beddengoed kan je geld besparen op je elektriciteitsrekening, omdat je de hele nacht warm en lekker warm blijft. Bedek je dekbed met een flanellen dekbedovertrek en combineer het met flanellen lakens voor maximale warmte terwijl je slaapt. Je zult de besparingen op je elektriciteitsrekening gaan merken tijdens die ijzige nachten wanneer je de verwarming maar een korte tijd aan hoeft te zetten.

Veelzijdig

Omdat katoen een veelzijdige stof is, kunnen er zoveel verschillende patronen en ontwerpen met elkaar worden geweven. Beddengoed dat is gemaakt van katoenen flanel is verkrijgbaar in een groot aantal prachtige kleuren en patronen om uit te kiezen. Als je flanellen beddengoed wilt dat naadloos in je slaapkamerinrichting past, kies dan voor beddengoed in een effen kleur. Als je een meer traditionele look wilt, dan is een populaire flanellen keuze de geruite flanellen lakens.

Balanstemperaturen

Flanellen beddengoed zorgt voor de juiste balans tussen koude en warme temperaturen. Katoenen flanellen beddengoed is zacht en houdt precies de juiste temperatuur vast, in tegenstelling tot wol dat een onaangename hoeveelheid warmte kan vasthouden. Flanellen beddengoed behoudt de juiste temperatuur om warm te blijven zonder een overmatige hoeveelheid warmte vast te houden, zodat je ’s ochtends bezweet wakker wordt.

Prints en kleuren

Het woord flanel kan beelden oproepen van plaid in elke kleur en patroon, maar flanellen lakens zijn er in feite in een grote verscheidenheid aan tinten en ontwerpen. Als je op zoek bent naar flanellen lakens die naadloos in je interieur passen, zoek dan naar effen flanellen lakens die gemakkelijk bij het meeste beddengoed passen. Voor een meer traditionele look passen geruite flanellen lakens perfect.

Meer warmte

Zelfs als je hebt geïnvesteerd in een donzen dekbed van hoge kwaliteit om je ’s nachts warm te houden, krijg je misschien niet alle bescherming die je nodig hebt tegen de elementen. Door flanellen lakens aan je beddengoed toe te voegen, voeg je een extra isolerende laag toe tussen jou en je dekbed. Als je in een warmer klimaat leeft, kunnen flanellen lakens in de winter nog steeds van pas komen. Ze zijn een geweldige vervanging voor lichtgewicht dekens en houden je warm zonder extra massa.